Hinnasto

Personal trainer Katariina Paajaste

PERSONAL TRAINER -VALMENNUS

Kokeile kertatreeniä! Tämä on hyvä tapa kokeilla, onko personal training sinun juttusi sitoutumatta kuitenkaan pitkiin treenisopimuksiin. Tunnin kestävässä treenissä saat arvokasta tietoa oman treenin tueksi.
Hinta 89 euroa/tapaaminen

Kolmen kuukauden PT-paketti sisältää alkuhaastattelun ja 8 tapaamista.Pakettiin sisältyy tavoitteen mukaisen ravintoneuvonta, selkeät ruokavalio-ohjeet sekä kausi- ja harjoitusohjelmat. Lisäksi pt-pakettiin kuuluu kehonkoostumusmittaus sekä hapenotto-, lihaskunto- ja liikkuvuustestit alkuun ja loppuun.
Hinta 299 euroa/kuukausi

Kuuden kuukauden PT-paketti sisältää alkuhaastattelun ja 16 tapaamista. Pakettiin sisältyy tavoitteen mukaisen ravintoneuvonta, selkeät ruokavalio-ohjeet ja seuranta sekä kausi- ja harjoitusohjelmat. Lisäksi pt-pakettiin kuuluu kehonkoostumusmittaus sekä hapenotto-, lihaskunto- ja liikkuvuustestit, jotka tehdään säännöllisesti. PT-paketti sisältää useita treeniohjeita.
Hinta 270 euroa/kuukausi

Vuoden PT-paketti sisältää alkuhaastattelun ja 32 ohjattua treeniä personal trainerin kanssa. Pakettiin sisältyy tavoitteen mukaisen ravintoneuvonta sekä selkeät ruokavalio ohjeet ja seuranta. Lisäksi pt-pakettiin kuuluu kehonkoostumusmittaus sekä hapenotto-, lihaskunto- ja liikkuvuustestit, jotka tehdään säännöllisesti. PT-paketti sisältää useita treeniohjeita.
Hinta 230 euroa/kuukausi

Räätälöity PT-paketti. Sovi aika alkuhaastatteluun. Teen tavoitteesi pohjalta tarjouksen sinulle sopivammasta treenipaketista.

PT-pienryhmä. Monipuolista treeniä pienryhmässä. Katso tarkempi kuvaus ryhmästä valmennus-valikosta.
Hinta 89€/kk

RAVINTOVALMENNUS

Henkilökohtainen ravintovalmennus ja seuranta. Sisältää laajuudesta riippuen tapaamisia, ruokapäiväkirjan analyysin sekä tavoitteen mukaiset ravinto-ohjeet, joita päivitetään tarpeen mukaan. Oleellinen osa ravintovalmennusta on asiakkaan säännöllinen kirjallinen raportointi sekä motivaatiota ylläpitävät kirjalliset tehtävät.
Alkaen 199 euroa

KUNTOSALI

Henkilökohtainen lihaskunto-ohjelma sisältää kuntosali-ohjelman kirjallisine ohjeineen, kuvineen ja videoineen sekä 1-2 ohjausta (kesto noin 1,5h). Ensimmäisellä kerralla käydään läpi oikeat suoritustekniikat ja toisella kerralla tarkistetaan, että kaikki sujuu mallikkaasti.

Hinta 129 euroa (yksi tapaaminen)
Hinta 195 euroa (kaksi tapaamista)

KAHVAKUULA

Opi kahvakuulan perustekniikat yksin tai kaverin kanssa sinulle sopivimmassa paikassa: kotonasi, pihallasi, kuntosalilla tai vaikkapa puistossa. Sisältää kahvakuulaohjelman omatoimiseen harjoitteluun sekä yhteisen, tehokkaan tunnin treenin.
Hinta 89 euroa

 

TRX-HARJOITTELU

Opi TRX-harjoittelun perusliikkeet. Ohjaus onnistuu kotonasi, salilla tai ulkona. Sisältää ohjelman ja tunnin ohjauksen.
Hinta  129 euroa

Ota yhteyttä!

katariina.paajaste@exeo.fi
tai
0504358465

 

(Hinnat sisältävät 24 % arvonlisäveron.)