Personal trainer -valmennus

CJ0B6478

 

Ote omasta elämästä – onnistu elämäntapamuutoksessa

Oletko yrittänyt elämäntapamuutosta yksin siinä kuitenkaan onnistumatta? Oletko aina jollain dieetillä, mutta paino ei putoa? Tiedätkö periaatteessa, miten pitäisi syödä, mutta et jaksa uudistaa kauppalistaasi? Innostutko treenaamaan vimmatusti, kunnes intosi lopahtaa parin viikon harjoittelun jälkeen ja palaat entisiin tapoihisi? Uhkaavatko elintapasairaudet kuten 2-tyypin diabetes terveyttäsi? Nyt on aika ottaa ote omasta elämästä!

Uusien elintapojen harjoittelu ja omaksuminen pysyväksi osaksi elämää ovat yksin haastavia toteuttaa. Personal trainerin kanssa sinun on helpompi päästä tavoitteeseen. PT-valmennuksessa asetat itse itsellesi oman tavoitteen, jota kohti lähdemme yhdessä välitavoitteiden avulla.

Löydämme yhdessä sinulle miellyttävimmät tavat liikkua ja tavoitetta tukevat ravinto-ohjeet. Elämänhallintasi paranee, kun saat ravitsemuksen ja liikunnan tasapainoiseksi osaksi elämääsi ja palaudut riittävästi. Monet naiset kärvistelevät liian pienellä ravinnolla saavuttamatta kuitenkaan toivottuja tuloksia. Tästä aiheutuu helposti jatkuva tyytymättömyys itseä kohtaan, mikä näkyy stressinä ja väsymyksenä.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi koostuu terveellisestä ravinnosta, itselle sopivasta liikunnasta ja riittävästä unesta. Säännöllisen ateriarytmin opettelu vähentää makeanhimoa ja tukee painonhallintaa. Kohtuullinen liikuntamäärä merkittynä kalenteriin auttaa uusien rutiinien luomisessa. Tavoitetta tukevien kirjallisten harjoitteiden tekeminen lisää itsetietoisuutta ja vahvistaa itsetuntoa ja tuo onnistumisia.

PT-valmennuksessa elämänhallinnan kannalta tärkeä asiat loksahtavat paikoilleen sinulle sopivassa järjestyksessä askel kerrallaan. PT-valmennuksen ei tarvitse olla automaattisesti kuntosaliharjoittelua. PT:n kanssa voit harjoitella kotona, ulkona kuntopolulla tai vaikkapa työpaikan liikuntatiloissa.

Ota yhteyttä!

katariina.paajaste@exeo.fi

tai

050435 8465