Ravintovalmennus

Ravintovalmennus

Olet mitä syöt!

Terveellinen ja laadukas ravinto on tärkeä osa hyvinvointiamme. Se mitä laitat suuhun tai jätät laittamatta, vaikuttaa eittämättä jaksamiseen ja hyvinvointiin. Päivän aikana teet lukuisia valintoja terveytesi puolesta ja vastaan. Väsyneenä ei välttämättä huvita miettiä, mitä syö eikä liikkuminenkaan ole ensimmäisenä mielessä. Oravanpyörä on valmis! Ravintovalmentajana autan sinua tekemään oikeista valinnoista arkeasi!

Ravintovalmennuksen ei tarvitse olla pelkkää grammapeliä ja kaloreiden laskua. Kuurit ja dieetit ovat aina väliaikaisia eikä kukaan jaksa niitä loputtomiin ja johtavat harvoin pysyviin muutoksiin.

Painonpudottajalle ravinnon määrä, laatu ja syömisen ajoitus ovat kaiken a ja o. Jokainen ihminen on kuitenkin yksilöllinen kokonaisuus eikä elämä ole yhtä kuin ruoka. Tämän kaiken huomioiminen on onnistuneen ravintovalmennuksen edellytys.

Myös tavoitteellinen kuntoilu konkretisoi oikeanlaisen ravinnon merkityksen ja optimoi tavoitteeseen pääsyn.

Ravintovalmennuksessa kartoitamme ruokapäiväkirjan sekä tavoiteanalyysin avulla, minkälainen ravinto tukee tavoitettasi päästäksesi parhaiten haluttuun tulokseen. Tavoitteenasettelu ravintovalmentajan kanssa takaa paremmat tulokset kuin yksin yrittäminen.

Exeon ravintovalmennuksessa pysyvät muutokset ovat mahdollisia!

Henkilökohtainen ravintovalmennus ja seuranta sisältää tietyn määrän tapaamisia paketista riippuen, ruokapäiväkirja- ja tavoiteanalyysin sekä henkilökohtaiset ravinto-ohjeet sekä seurannan.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tehdään pysyvästä elämäntapamuutoksesta totta!

Hinta alkaen 249 euroa