Yrityksille

Yrityksille

Yritys hyötyy työntekijöidensä hyvinvoinnista

 

Vapaudu stressistä sekä niska- ja hartiavaivoista

Asahi on lempeää liikuntaa, jossa kehoa voimistetaan ja rauhoitetaan kokonaisvaltaisin liikkein. Suomalaisten asiantuntijoiden kehittämä asahi hoitaa niveliä ja ehkäisee esimerkiksi tenniskyynärpäävaivoja sekä lievittää selkävaivoja. Selän välilevyt saavat pehmeissä liikkeissä koko ajan puristelua ja niiden aineenvaihdunta paranee.

Asahi on tietoista liikuntaa, jossa opetellaan kykyä tuntea aistimuksia hitain ja pehmein liikkein. Kehotietoisuuden harjoittaminen rauhoittaa vasemman aivopuolison puhekeskuksen toimintaa ja lievittää näin stressiä.

Asahissa ollaan jalkeilla koko ajan. Jatkuva pieni jalkojen lihaspumppaus parantaa kudosten verenkiertoa. Pumppaus kuntouttaa niskaa ja hartioita sekä selkää. Asahissa harjoitellaan pallealihashengitystä, joka lisää hengitystilavuutta jopa litran. Rauhallinen ja syvällinen hengitys hapettaa hyvin verta. Kun liikkeet tehdään hengityksen tahdissa, stressi lievittyy.
Asahi sopii toimistotyöläisen niska-hartia-ongelmien ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Jo lyhyet sarjat helpottavat hartiajumeja eikä harjoittelussa tarvitse tulla hiki.

Testaa kestävyyskunto UKK-kävelytestillä!

UKK-kävelytesti on turvallinen tapa testata hengitys- ja verenkiertoelimistön eli aerobista kuntoa. Testi antaa hyvän kuvan kestävyyskunnosta.  Se on turvallinen tapata testata normaali- ja heikkokuntoisten kuntoa.
Pyydä tarjous UKK-kävelytestistä.

Lihasvoimaa kahvakuulaillen!

Haluaisitteko kokeilla kahvakuulailua työpaikkanne virkistyspäivänä? Tavataan toivomassanne paikassa. Tuon kahvakuulat mukanani ja ohjaan työporukallenne innostavan kahvakuulatunnin, joka sopii kaikenikäisille ja kokoisille kunnosta riippumatta. Pyydä tarjous kahvakuulatreenistä.